Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stonic 1.6 crdi 110pk

Stage 1 Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Stonic kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Kia Stonic gaat u merken dat uw Kia Stonic veel soepelder rijdt door chiptuning Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Kia Stonic meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw Kia
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk wordt!

Verschillende vormen Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk!

Stage 2 Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Kia Stonic 1.6 CRDi 110pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Kia .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.