Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia stonic 1.0 t-gdi 100pk

Stage 1 Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 171nm 230nm +34.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk ecu van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk gaat u merken dat uw Kia Stonic veel soepelder gaat door Kia Stonic chip tunen. Je Kia Stonic zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia auto
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk tuning software
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk kan worden!

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk motor tuning:

Voor het Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk is een populaire manier om je Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk aanpassen. Zonder de Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk!

Stage 2 chiptuning Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk chiptuning genoemd. Je Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Kia Stonic 1.0 T-GDI 100pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Kia .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia doen.