Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia sorento 2.5 crdi 163pk

Stage 1 Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 392nm 460nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Kia Sorento chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt harder uit uw Kia
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Kia Sorentochiptuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk auto kan doen:

Verschillende vormen Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk motor tuning:

Voor het Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk aanpassen. Zonder de Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk!

Chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Kia Sorento 2.5 CRDi 163pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Sorento 2.5 CRDi 163pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Sorento 2.5 CRDi 163pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Kia en bent u uw Kia dus even kwijt.