Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia rio 1.0 t-gdi 100pk

Stage 1 Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 172nm 230nm +33.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk auto kan doen:

De standaard software in de Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk ecu van uw Kia Rio is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Kia Rio chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Kia
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningKia Rio 1.0 T-GDI 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptuning.

Zo doen wij naast Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Kia Rio 1.0 T-GDI 100pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Kia auto doen.