Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia picanto 1.1 crdi 75pk

Stage 1 Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 153nm 190nm +24.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Kia Picanto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s uit uw Kia
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk.

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk motor tuning:

Voor het Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk!

Stage 2 chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk. Je Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Picanto 1.1 CRDi 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.