Kia Optima 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia optima 1.6 crdi 136pk

Stage 1 Kia Optima 1.6 CRDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 160pk +17.6%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Kia Optima vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Kia auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Optima kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Kia Optima tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen uit uw Kia

Hoe gaat dat precies, remappenKia Optima 1.6 CRDI 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Optima 1.6 CRDI 136pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Kia Optima 1.6 CRDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Kia Optima 1.6 CRDI 136pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Optima 1.6 CRDI 136pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk wordt!

Methodes voor Kia Optima 1.6 CRDI 136pk motor tuning:

Voor het Kia Optima 1.6 CRDI 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Kia Optima 1.6 CRDI 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Kia Optima 1.6 CRDI 136pk is een populaire manier om je Kia Optima 1.6 CRDI 136pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Kia Optima 1.6 CRDI 136pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Kia Optima 1.6 CRDI 136pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Kia Optima 1.6 CRDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Kia Optima 1.6 CRDI 136pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Kia Optima 1.6 CRDI 136pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Kia Optima 1.6 CRDI 136pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Optima 1.6 CRDI 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Kia Optima 1.6 CRDI 136pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kia Optima 1.6 CRDI 136pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Kia Optima 1.6 CRDI 136pk.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Optima 1.6 CRDI 136pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor Kia Optima 1.6 CRDI 136pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Fiat ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Kia , zonder dat hierbij aanpassingen Kia baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Kia auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.