Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia mohave 3.0 crdi 250pk

Stage 1 Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 290pk +16%
Koppel 540nm 620nm +14.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk

Ontdek wat auto chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk is een populaire manier om je Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk ook diverse andere software modificaties voor Kia Mohave 3.0 CRDI 250pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Kia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.