Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.6 crdi 128pk

Stage 1 Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 128pk 155pk +21.1%
Koppel 260nm 320nm +23.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Kia Ceed is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Kia Ceed een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer performance
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk kan doen:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk
 • De beste Kia Ceedtuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk. Je Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Kia Ceed 1.6 CRDi 128pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.