Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.4 crdi 90pk

Stage 1 Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 125pk +38.9%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Kia Ceed is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het tunen van uw Kia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Kia Ceed veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk chiptuning:​​

 • Sportiever karakter
 • Aangenaam rijden​​
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Kia

Hoe gaat dat precies, chippen van een Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk?​

Bij stage één tuning Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor uw Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk kan doen:
 • De beste Kia Ceedchiptuning software in gebruik

Ontdek wat auto laten chippen voor u Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk auto kan doen:

Methodes voor Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk motor tuning:

Voor het Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk is een geliefde manier om je Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Ceed 1.4 CRDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Kia .

Daarom is je Kia al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.