Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Kia ceed 1.4 crdi 100pk

Stage 1 Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 125pk +25%
Koppel 220nm 290nm +31.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk gaat u merken dat uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Goede Kia Ceedchiptuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk motor tuning:

Voor het Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode hoef je zelfs de Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Kia Ceed 1.4 CRDi 100pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk genoemd. Je Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Kia Ceed 1.4 CRDi 100pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Hummer zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Kia chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.