Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep grand cherokee 3.0 crd 241pk

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 241pk 280pk +16.2%
Koppel 550nm 630nm +14.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk?

De standaard software in de motor controller van uw Jeep Grand Cherokee is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Jeep Grand Cherokee een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Jeep Grand Cherokee door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Jeep Grand Cherokee is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk. Je Jeep Grand Cherokee zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Beter geluid
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk?​

Bij stage één chippen Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk. Hierbij pas je de Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 241pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

SsangYong ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jeep auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jeep baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jeep doen.