Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jeep cherokee 2.8 crd 163pk

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 197pk +20.9%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Jeep Cherokee is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Jeep auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw Jeep
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk?​

Voor stage 1 tunen Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk chiptuning. Hierbij pas je de Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jeep Cherokee 2.8 CRD 163pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.