Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 4.2 v8 supercharged 416pk

Stage 1 Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 416pk 470pk +13%
Koppel 560nm 650nm +16.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Jaguar XF is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • De beste Jaguar XFtuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Verschillende vormen Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk OBD chiptuning

OBD tuning Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk is een veelvoorkomende methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk met meer performance, zonder dat je Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk genoemd. Je Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 4.2 V8 Supercharged 416pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mazda zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.