Jaguar XF 3.0D 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Jaguar XF 3.0D 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 330pk +10%
Koppel 700nm 750nm +7.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar XF 3.0D 300pk?

De ecu software van uw Jaguar XF is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Jaguar XF is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Jaguar XF chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Jaguar
 • Comfortabeler rijden​ met uw Jaguar XF 3.0D 300pk​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder

Hoe gaat dat precies, chiptuningJaguar XF 3.0D 300pk?​

Bij stage one tuning Jaguar XF 3.0D 300pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Jaguar XF 3.0D 300pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar XF 3.0D 300pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Jaguar XF 3.0D 300pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XF 3.0D 300pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Jaguar XF 3.0D 300pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Jaguar XF 3.0D 300pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jaguar XF 3.0D 300pk OBD chiptuning

OBD tuning Jaguar XF 3.0D 300pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF 3.0D 300pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Jaguar XF 3.0D 300pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XF 3.0D 300pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Jaguar XF 3.0D 300pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Jaguar XF 3.0D 300pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar XF 3.0D 300pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XF 3.0D 300pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XF 3.0D 300pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 3.0D 300pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Jaguar XF 3.0D 300pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XF 3.0D 300pk.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Jaguar XF 3.0D 300pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Rolls Royce bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jaguar auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.