Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 3.0 v6 supercharged 380pk

Stage 1 Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 400pk +5.3%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk auto kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Jaguar XF is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Jaguar XF gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Jaguar XF chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuningJaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk?​

Bij stage one chippen Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk
 • Goede Jaguar XFtuning files in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk.

Daardoor is dit een voordelige Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning. Hierbij pas je de Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk haalt.

Deze vorm van Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 380pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

GMC zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Jaguar chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Jaguar .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Jaguar doen.