Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 3.0 v6 supercharged 340pk

Stage 1 Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 400pk +17.6%
Koppel 450nm 500nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Jaguar XF is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Jaguar XF vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Door het tunen van uw Jaguar kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Jaguar XF chip tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenJaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk.

De chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk motor tuning:

Voor het Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk. Hierbij pas je de Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk ook diverse andere software aanpassingen voor Jaguar XF 3.0 V6 Supercharged 340pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.