Jaguar XF 2.0D 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.0d 180pk

Stage 1 Jaguar XF 2.0D 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 210pk +16.7%
Koppel 430nm 490nm +14%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na070140210280350420490

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar XF 2.0D 180pk?

De standaard software in de ecu van uw Jaguar XF 2.0D 180pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar chiptuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Jaguar XF chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Jaguar XF 2.0D 180pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt harder uit uw Jaguar
 • Meer PK’s

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar XF 2.0D 180pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Jaguar XF 2.0D 180pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Jaguar XF 2.0D 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XF 2.0D 180pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Jaguar XF 2.0D 180pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Jaguar XF 2.0D 180pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Jaguar XF 2.0D 180pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Jaguar XF 2.0D 180pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 2.0D 180pk kan doen:
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar XF 2.0D 180pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Jaguar XF 2.0D 180pk OBD chiptuning

OBD tuning Jaguar XF 2.0D 180pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Jaguar XF 2.0D 180pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Jaguar XF 2.0D 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar XF 2.0D 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.0D 180pk

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar XF 2.0D 180pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Jaguar XF 2.0D 180pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.0D 180pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Jaguar XF 2.0D 180pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Jaguar XF 2.0D 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF 2.0D 180pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 2.0D 180pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar auto, zonder dat hierbij veranderingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar auto en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.