Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.0 turbo 240pk

Stage 1 Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 440nm +29.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk kan doen:

De standaard software in de motor controller van uw Jaguar XF is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sportiever geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk chiptuning software
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk kan doen:

Verschillende vormen Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk ECU programmatuur notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar XF 2.0 Turbo 240pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Jaguar en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.