Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar xf 2.0 sc turbo 240pk

Stage 1 Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 270pk +12.5%
Koppel 340nm 400nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk?

De ecu van uw Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Jaguar XF vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Jaguar auto tuning.

Door het tunen van uw Jaguar auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Jaguar XF tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Jaguar XF meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Jaguar
 • Mooier geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Jaguar XFtuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk ook verscheidene andere software modificaties voor Jaguar XF 2.0 SC Turbo 240pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Jaguar auto dus even kwijt.