Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Jaguar f pace 5.0 v8 svr 550pk

Stage 1 Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 550pk 570pk +3.6%
Koppel 680nm 720nm +5.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Wat voor voordelen heeft chiptuning Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk?

De ecu software van uw Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Jaguar F Pace een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Jaguar auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Jaguar F Pace tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De voordelen Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sportiever karakter
 • Harder geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Jaguar auto
 • Gebruik van de beste Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk is de meest populaire vorm van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Diepgaande kennis over Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Jaguar F Pace 5.0 V8 SVR 550pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Oldsmobile
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Jaguar , zonder dat hierbij aanpassingen Jaguar baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Jaguar auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Jaguar auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.