Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai veloster n 2.0 t-gdi 275pk

Stage 1 Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 300pk +9.1%
Koppel 353nm 450nm +27.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk?

De ecu software van uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever geluid
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk. Zonder de Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk. Hierbij pas je de Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk haalt.

Stage 2 Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk ECU software inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Veloster N 2.0 T-GDI 275pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.