Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 2.0 crdi 185pk

Stage 1 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 205pk +10.8%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk auto kan doen:

De ecu van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Hyundai Tucson een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Tucson kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk motor tuning:

Voor het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk. Zonder de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk haalt.

Stage 2 chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 185pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.