Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 2.0 crdi 140pk

Stage 1 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 305nm 365nm +19.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk?

De ecu software van uw Hyundai Tucson is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw Hyundai

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk wordt!
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk. Hierbij pas je de Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk haalt.

Voor wie alles uit hun Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Tucson 2.0 CRDi 140pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai auto.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.