Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai trajet 2.0 crdi 112pk

Stage 1 Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 140pk +25%
Koppel 255nm 300nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk?

De ecu software van uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Trajet kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk​
 • Sneller optrekken uit uw Hyundai

Hoe gaat dat precies, chippen van een Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk?​

Bij stage one chippen Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • De beste Hyundai Trajettuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk. Met deze methode hoef je zelfs de Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk chiptuning

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Trajet 2.0 CRDi 112pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai auto en bent u uw Hyundai dus even kwijt.