Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai starex 2.5 crdi 140pk

Stage 1 Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 170pk +21.4%
Koppel 343nm 400nm +16.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2497 CC
Type ecu Bosch EDC15C7 & Bosch EDC16CP31 & Delphi 3.N5 & Denso SH72546
Compressieverhouding 17,6 : 1
Boring X slag 91,0 X 96,0 mm
Motornummer D4CB

Hyundai tuning

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Hyundai kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Hyundai Starex tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Hyundai Starex veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Hyundai
 • Geluid klinkt harder uit uw Hyundai
 • Comfortabeler rijden​ met uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto tuning voor u Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk. Met deze methode moet je zelfs de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk!

Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Hyundai Starex 2.5 CRDi 140pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Opel
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.