Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai tucson 1.6 t-gdi 177pk

Stage 1 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 220pk +24.3%
Koppel 265nm 350nm +32.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1591 CC
Type ecu Bosch MED17.9.8 & Siemens/Continental SIM2k-305
Compressieverhouding 11,0 : 1
Boring X slag 77,0 X 85,0 mm
Motornummer G4FJ

Hyundai tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai Tucson kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk
 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede Hyundai Tucsonchiptuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk kan doen:

Methodes voor Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk. Met deze methode moet je zelfs de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk!

Chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pk ECU programmatuur notie

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Hyundai , zonder dat hierbij aanpassingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai en bent u uw Hyundai dus even kwijt.