Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai terracan 2.9 crdi 170pk

Stage 1 Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 392nm 460nm +17.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Terracan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Hyundai auto ecu tuning.

In enkele uren kan je Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Hyundai Terracan tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Beter geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Hyundai Terracantuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Hyundai auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk kan worden!

Methodes voor Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk motor tuning:

Voor het Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Chiptuning Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk haalt.

Voor wie alles uit hun Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Terracan 2.9 CRDi 170pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Maserati bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Hyundai baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Hyundai auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Hyundai en bent u uw auto dus even kwijt.