Hyundai i10 1.1i 66pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i10 1.1i 66pk

Stage 1 Hyundai i10 1.1i 66pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 66pk 73pk +10.6%
Koppel 98nm 110nm +12.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Hyundai i10 1.1i 66pk ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Hyundai i10 een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Hyundai auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Hyundai i10 1.1i 66pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Hyundai i10 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai i10 1.1i 66pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Hyundai i10 1.1i 66pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai i10 1.1i 66pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw Hyundai i10 1.1i 66pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Hyundai i10 1.1i 66pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Hyundai i10 1.1i 66pk.

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Ontdek wat auto chippen voor uw Hyundai i10 1.1i 66pk kan doen:

Methodes voor Hyundai i10 1.1i 66pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Hyundai i10 1.1i 66pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai i10 1.1i 66pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Hyundai i10 1.1i 66pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai i10 1.1i 66pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Hyundai i10 1.1i 66pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Hyundai i10 1.1i 66pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Hyundai i10 1.1i 66pk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Hyundai i10 1.1i 66pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai i10 1.1i 66pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai i10 1.1i 66pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai i10 1.1i 66pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Hyundai i10 1.1i 66pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai i10 1.1i 66pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Hyundai auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai doen.