Hyundai i10 1.0i 69pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai i10 1.0i 69pk

Stage 1 Hyundai i10 1.0i 69pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 69pk 79pk +14.5%
Koppel 95nm 110nm +15.8%
 • Tuning-opties:
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Hyundai i10 1.0i 69pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai i10 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Hyundai i10 zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door tuning Hyundai i10 1.0i 69pk. Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Hyundai i10 1.0i 69pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Hyundai i10 1.0i 69pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Hyundai i10 1.0i 69pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Hyundai i10 1.0i 69pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Hyundai i10 1.0i 69pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hyundai i10 1.0i 69pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Hyundai i10 1.0i 69pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Exclusief gebruik van de beste Hyundai i10 1.0i 69pk tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Hyundai i10 1.0i 69pk kan worden!

Methodes voor Hyundai i10 1.0i 69pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Hyundai i10 1.0i 69pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Hyundai i10 1.0i 69pk is een geliefde manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Hyundai i10 1.0i 69pk. Zonder de Hyundai i10 1.0i 69pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Hyundai i10 1.0i 69pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Hyundai i10 1.0i 69pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Hyundai i10 1.0i 69pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai i10 1.0i 69pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Hyundai i10 1.0i 69pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Hyundai i10 1.0i 69pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Hyundai i10 1.0i 69pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Hyundai chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Hyundai auto doen.