Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai grandeur 2.2 crdi 155pk

Stage 1 Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 182pk +17.4%
Koppel 343nm 420nm +22.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk?

Het standaard programma in de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappenHyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van goede Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk tuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk!

Stage 2 Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hyundai Grandeur 2.2 CRDi 155pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.