Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Hyundai getz 2.0 crdi 113pk

Stage 1 Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 113pk 140pk +23.9%
Koppel 255nm 300nm +17.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk?

Het motormanagementsysteem van uw Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Hyundai Getz kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Hyundai Getz heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk chiptuning files
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor u Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk kan doen:

Verschillende vormen Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk motor tuning:

Voor het Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk!

Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische Hyundai Getz 2.0 CRDi 113pk ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Seat
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Hyundai al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.