Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.8 tdci 90pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 220nm 300nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1753 CC
Type ecu Delphi MPC555 & Siemens/Continental SID202 & Siemens/Continental SID206 & Siemens/Continental SID803A
Compressieverhouding 18,5 : 1
Boring X slag 82,5 X 82,0 mm
Motornummer P9PC

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Transit Connect is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Transit Connect vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

In een paar uur kan je Ford Transit Connect met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk gaat u merken dat uw Ford Transit Connect veel lekkerder gaat door Ford Transit Connect tunen. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU software inzicht

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit Connect 1.8 TDCi 90pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Seat motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.