Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.6 tdci 115pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 135pk +17.4%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Transit Connect kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt harder
 • Sneller optrekken
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenFord Transit Connect 1.6 TDCi 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk wordt!
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • De beste Ford Transit Connectchiptuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit Connect 1.6 TDCi 115pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.