Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.6 ecoboost 150pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford Transit Connect een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Ford Transit Connect chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Transit Connect veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • De beste Ford Transit Connecttuning files in gebruik
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk motor tuning:

Voor het Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Transit Connect 1.6 EcoBoost 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.