Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit connect 1.5 tdci 75pk

Stage 1 Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 185nm 245nm +32.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford Transit Connect is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Ford Transit Connect veel lekkerder rijdt door Ford Transit Connect tunen. Je Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Exclusief gebruik van de beste Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk!

Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Transit Connect 1.5 TDCi 75pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Lincoln
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.