Ford Transit 3.2 TDCi 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 3.2 tdci 200pk

Stage 1 Ford Transit 3.2 TDCi 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 235pk +17.5%
Koppel 470nm 530nm +12.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 3199 CC
Type ecu
Compressieverhouding Siemens/Continental SID209 & Siemens/Continental SID209 & Visteon DCU102
Boring X slag SAFA / SAFB
Motornummer

Ford tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Transit is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Ford Transit met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Ford Transit chip tunen. Je Ford Transit 3.2 TDCi 200pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk:​​

 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Geluid klinkt harder
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Transit 3.2 TDCi 200pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit 3.2 TDCi 200pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Transit 3.2 TDCi 200pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit 3.2 TDCi 200pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Transit 3.2 TDCi 200pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Transit 3.2 TDCi 200pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Transit 3.2 TDCi 200pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Transit 3.2 TDCi 200pk.

Daardoor is dit een goedkope Ford Transit 3.2 TDCi 200pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Transit 3.2 TDCi 200pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Transit 3.2 TDCi 200pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Transit 3.2 TDCi 200pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Transit 3.2 TDCi 200pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit 3.2 TDCi 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Transit 3.2 TDCi 200pk haalt.

Deze vorm van Ford Transit 3.2 TDCi 200pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Transit 3.2 TDCi 200pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 3.2 TDCi 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 3.2 TDCi 200pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.