Ford Transit 2.4 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.4 tdci 125pk

Stage 1 Ford Transit 2.4 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 150pk +20%
Koppel 285nm 355nm +24.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Ford Transit een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Ford Transit kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Transit tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Transit veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Ford Transit 2.4 TDCi 125pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Transit 2.4 TDCi 125pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Transit 2.4 TDCi 125pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.4 TDCi 125pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Ford Transit 2.4 TDCi 125pk tuning software
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Transit 2.4 TDCi 125pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Transit 2.4 TDCi 125pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Transit 2.4 TDCi 125pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Transit 2.4 TDCi 125pk aanpassen. Zonder de Ford Transit 2.4 TDCi 125pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Transit 2.4 TDCi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford Transit 2.4 TDCi 125pk!

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.4 TDCi 125pk

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit 2.4 TDCi 125pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Transit 2.4 TDCi 125pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford Transit 2.4 TDCi 125pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Ford Transit 2.4 TDCi 125pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 2.4 TDCi 125pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.