Ford Transit 2.2 TDCi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.2 tdci 85pk

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 150pk +76.5%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 85pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Transit vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford motor tuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Transit heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 85pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Transit 2.2 TDCi 85pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Transit 2.2 TDCi 85pk
 • Meer PK’s uit uw Ford

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Transit 2.2 TDCi 85pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 85pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 85pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Goede Ford Transittuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Transit 2.2 TDCi 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 85pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Transit 2.2 TDCi 85pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Ford Transit 2.2 TDCi 85pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 85pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 85pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 85pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 85pk.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 85pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Genesis tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.