Ford Transit 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.2 tdci 155pk

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 155pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 155pk 180pk +16.1%
Koppel 355nm 420nm +18.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de Ford Transit 2.2 TDCi 155pk ecu van uw Ford Transit is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Ford Transit 2.2 TDCi 155pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford Transit 2.2 TDCi 155pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Transit gaat u merken dat uw Ford Transit veel soepelder gaat door Ford Transit chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Transit 2.2 TDCi 155pk

Hoe gaat dat precies, chippenFord Transit 2.2 TDCi 155pk?​

Bij stage 1 chippen Ford Transit 2.2 TDCi 155pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 155pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 155pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 155pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.2 TDCi 155pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Transit 2.2 TDCi 155pk
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit 2.2 TDCi 155pk tuning bestanden

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Transit 2.2 TDCi 155pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 155pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Transit 2.2 TDCi 155pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Transit 2.2 TDCi 155pk met meer performance, zonder dat je Ford Transit 2.2 TDCi 155pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 155pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Transit 2.2 TDCi 155pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Transit 2.2 TDCi 155pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 155pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.2 TDCi 155pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Ford Transit 2.2 TDCi 155pk ECU software kennis

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Transit 2.2 TDCi 155pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 155pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.