Ford Transit 2.2 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.2 tdci 115pk

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 170pk +47.8%
Koppel 300nm 400nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu
Compressieverhouding Siemens/Continental SID208 & Visteon DCU102 & Visteon DCU108 & Visteon DCU209
Boring X slag 5RFA / SRFB
Motornummer

Ford tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Ford Transit een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Transit is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Ford Transit chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford Transit veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Ford Transit 2.2 TDCi 115pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Beter geluid
 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Transit 2.2 TDCi 115pk?​

Voor stage één chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Ford Transit 2.2 TDCi 115pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Transit 2.2 TDCi 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Transit 2.2 TDCi 115pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.2 TDCi 115pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit 2.2 TDCi 115pk chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Ford Transit 2.2 TDCi 115pk motor tuning:

Voor het Ford Transit 2.2 TDCi 115pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Ford Transit 2.2 TDCi 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Ford Transit 2.2 TDCi 115pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 115pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 115pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Transit 2.2 TDCi 115pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Ford Transit 2.2 TDCi 115pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Saturn
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.