Ford Transit 2.0 TDCi 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.0 tdci 110pk

Stage 1 Ford Transit 2.0 TDCi 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 135pk +22.7%
Koppel 285nm 350nm +22.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit 2.0 TDCi 110pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Transit kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Ford
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Ford Transit 2.0 TDCi 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ford Transit 2.0 TDCi 110pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Ford Transit 2.0 TDCi 110pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Ford Transit 2.0 TDCi 110pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Transit 2.0 TDCi 110pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Transit 2.0 TDCi 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford Transit 2.0 TDCi 110pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Transit 2.0 TDCi 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit 2.0 TDCi 110pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Transit 2.0 TDCi 110pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Transit 2.0 TDCi 110pk haalt.

Stage 2 Ford Transit 2.0 TDCi 110pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford Transit 2.0 TDCi 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Transit 2.0 TDCi 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 2.0 TDCi 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ford auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.