Ford Transit 2.0 DDi 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford transit 2.0 ddi 85pk

Stage 1 Ford Transit 2.0 DDi 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 130pk +52.9%
Koppel 230nm 300nm +30.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Transit 2.0 DDi 85pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Transit is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Transit kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Ford Transit 2.0 DDi 85pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Transit 2.0 DDi 85pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Ford Transit 2.0 DDi 85pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Transit 2.0 DDi 85pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Transit 2.0 DDi 85pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Transit 2.0 DDi 85pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit 2.0 DDi 85pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Transit 2.0 DDi 85pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Transit 2.0 DDi 85pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van goede Ford Transit 2.0 DDi 85pk chiptuning software
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Ford Transit 2.0 DDi 85pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford Transit 2.0 DDi 85pk OBD chiptuning

OBD tuning Ford Transit 2.0 DDi 85pk is een geliefde manier om je Ford Transit 2.0 DDi 85pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Transit 2.0 DDi 85pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Transit 2.0 DDi 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Transit 2.0 DDi 85pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford Transit 2.0 DDi 85pk!

Ford Transit 2.0 DDi 85pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Transit 2.0 DDi 85pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Transit 2.0 DDi 85pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Transit 2.0 DDi 85pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Transit 2.0 DDi 85pk.

Gespecialiseerde know-how over Ford Transit 2.0 DDi 85pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Transit 2.0 DDi 85pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw auto dus even kwijt.