Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo custom 2.2 tdci 125pk

Stage 1 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 180pk +44%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk auto kan doen:

De ecu van uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford Tourneo Custom vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Tourneo Custom is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Tourneo Custom zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford Tourneo Custom tunen. Je Ford Tourneo Custom zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Ford
 • Sportiever geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk kan worden!

Methodes voor Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 125pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.