Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo connect 1.6t ecoboost 150pk

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 240nm 310nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk gaat u merken dat uw Ford Tourneo Connect veel lekkerder rijdt door tuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk. Je Ford Tourneo Connect zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk.

De chiptuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • De beste Ford Tourneo Connecttuning software in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk. Via deze manier hoef je zelfs de Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk ECU niet te ontmantelen.

Je Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Tourneo Connect 1.6T EcoBoost 150pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning Honda
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford dus even kwijt.