Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo connect 1.5 tdci 100pk

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 135pk +35%
Koppel 230nm 310nm +34.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Ford Tourneo Connect chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer plezier uit uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk?​

Voor stage 1 tuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning software
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk is een populaire methode om je auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk. Hierbij pas je de Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk haalt.

Deze vorm van Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 TDCi 100pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.