Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo connect 1.5 ecoblue 120pk

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 145pk +20.8%
Koppel 270nm 360nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk auto chiptunen?

De ecu van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Ford Tourneo Connect met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Ford Tourneo Connect tunen. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Harder geluid uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede Ford Tourneo Connectchiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk kan worden!

Verschillende vormen Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 120pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Suzuki motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.