Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo connect 1.5 ecoblue 100pk

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Ford Tourneo Connect vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Tourneo Connect kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Ford Tourneo Connect tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Goede Ford Tourneo Connecttuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk met meer kracht, zonder dat je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 100pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Fiat tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.