Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 190pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 200pk +5.3%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk auto kan doen:

De ecu software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw Ford

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Gebruik van de beste Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Ford S-Max 2.0 TDCi 190pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk haalt.

Voor wie alles uit hun Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Specialistische Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 190pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

McLaren tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.