Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 136pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford S-Max heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford S-Max veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Ford S-Max zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De voordelen Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk​
 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk
 • Gebruik van de beste Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk tuning bestanden
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk.

Hierdoor is dit een voordelige Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk!

Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk genoemd. Je Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Land Rover ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.