Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ranger 2.5 tdci 143pk

Stage 1 Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 180pk +25.9%
Koppel 330nm 420nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Ford Ranger is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Ford Ranger door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Ranger veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Harder geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenFord Ranger 2.5 TDCi 143pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk tuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk is een veelvoorkomende methode om je Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Ford Ranger 2.5 TDCi 143pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk.

Zo doen wij buiten Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Ford Ranger 2.5 TDCi 143pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Rolls Royce ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.